گلها گلها

پرسش های بی پاسخ

گلها گلها

پرسش های بی پاسخ

فرمایشات گهربار استاد حسین علیزاده

حسین علیزاده آهنگساز و نوازنده مشهور موسیقی ایران : متولد 1330   https://fa.wikipedia.org/…/%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86_%D8%B9% وhttp://www.maktab-alizadeh.com/index.php…

آقای علیزاده و دوستان هنردوست و هواداران آقای علیزاده لطفاً منصفانه با این پست و پرسشهای مربوط به آن برخورد کنید.
ایشان در پیش از انقلاب شکوهمند و مردمی ؟؟؟؟!!!! 57 در 1- هنرستان موسیقی ملی ( تاسیس 1328 توسط روح الله خالقی در تکامل مدرسه عالی موسیقی کلنل علی نقی خان وزیری 1302 و انجمن موسیقی ملی 1323 توسط خود خالقی ) (رجوع شود بهhttp://www.farhangsara.com/fmusic_honarhist.htm ، http://www.noormags.ir/…/%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%… ، http://nayoney.blog.ir/…/%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%DA%… و نیز آثاری مکتوب از حبیب الله نصیری فر ) موسیقی را نزد استادانی چون هوشنگ ظریف، محمود کریمی، حبیب الله صالحی، علی اکبرخان شهنازی و حسین دهلوی فراگرفت. 2- در دپارتمان (واحد) موسیقی دانشکده هنرهای زیبای (https://fa.wikipedia.org/…/%D9%BE%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%B3_%…)دانشگاه تهران 1349: پس از راه­یابی به رشته موسیقی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، از محضر اساتید دیگر همچون نورعلی­خان برومند و داریوش صفوت استفاده نمود ( ضمناً پرفسور مهدی برکشلی نیز آنجا دارای سمت بود) 3- در ارکستر موسیقی ایرانی تالار رودکی ( ارکستر رودکی) 1347 عضویت داشته است ( 17 سالگی) رجوع شود به آثاری مکتوب از حبیب الله نصیری فر 4- در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ( بنیانگذاری توسط دکتر داریوش صفوت 1347 و وابسته به سازمان رادیو و تلویزیون ملی ایران به ریاست مهندس رضا قطبی) (https://fa.wikipedia.org/…/%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2_%D8%AD%… ،http://musiceiranian.ir/33395-alizadeh-18.html )نزد استادان سعید هرمزی، یوسف فروتن و عبدالله­ خان دوامی موسیقی را دنبال کرد و با روایتهای دیگری از ردیف موسیقی ایران آشنا شد و نکته­ های نوازندگی تار و سه تار را در سطح عالی فرا گرفت. 5- در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ( تاسیس 1344 به ریاست عالیه فرح پهلوی و مدیریت لیلی امیر ارجمند) (https://fa.wikipedia.org/…/%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86_%… ،http://www.bbc.com/…/ar…/2015/06/150621_l51_kanoon_50th_anni ،http://parand.se/?page_id=4040) آثاری را عرضه نموده است . 6- در جشن هنر شیراز اجراهایی داشته است ( اجرای معروف و ماندگار نوا همراه با گروه عارف به خوانندگی بانو پریسا 1356 و ...) 7- در ارکستر ضرب وزارت فرهنگ و هنر به سرپرستی محمد اسماعیلی حضور داشته است ( فیلم رقص رونما 1353 پخش شده در نوروز 1394 از تلویزیون بی بی سی فارسی)
8-شرکت در اردوهای فرهنگی-تفریحی رامسر
9- در رادیو و تلویزیون پیش از انقلاب با سن کمتر از 30 سال اجرا داشته است . ( نمونه : تکنوازی تار راپسودی برای تار و ارکستر اثر فریدون شهبازیان پخش شده در گلهای تازه 28 در ماهور منبع : بروشور آلبوم موسیقی جام تهی با صدای محمدرضاشجریان ) و نگاه کنید به مستند بی بی سی فارسی به تماشای آبها (https://www.youtube.com/watch?v=ksT0p7q24Rw) 
.........................................
اما تعدادی از پرسشهای من حقیر مربوط به این مواردی است که در یکی از عکسهای این پست با کادر قرمز متمایز شده اند :


































1- چه سکوتی و چه مرموز بودنی و کدام اهل فن ؟ 2- کدام مرگ بر زنده ها و درود بر مرده ها ؟ 3- چه سالهایی و چه بیان های درونی که هستی هنرمند را به باد می داد ؟ 4- کدام از به اصطلاح اساتید ، پژوهشگران و آهنگسازان در پستو و البته کدام پستو و چه ترسی و نگرانی ای ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! 5- کدام حرکت مردم و کدام دردهای مردم ؟ ( آیا منظور فریاد های تب زده و جنون آمیز میلیونها نفر به نفع خمینی که موسیقی را مخدر ، بیهوده و حرام نامید از خرداد 1342 تا خرداد 1368 حرکتی روشن ، خوب و به نفع انسانیت و ایران میدانی؟ و آن همه رفاه اقتصادی ، آزادی های فردی ، اجتماعی ، هنری البته نسبی پیش از 57 را که خود نیز از آنها بهره ها بردی دردهای مردم می دانی ؟؟؟؟؟؟!!!!!!) 6- کدام سالیان سال ؟؟؟؟؟؟؟ ( تمام سالهای پیش از انقلاب 57 ؟؟؟؟؟؟) 7- کدام گروه ها و دسته های درباری ( اگر گروه های موسیقی در پیش از انقلاب را درباری میدانی لابد ارکسترهای متعدد رادیو و تلویزیون شامل ارکسترهای چندین گانه با شماره 1 تا .... ، ارکستر صبا ، ارکسترهای مختلف وزارت فرهنگ و هنر به سرپرستی فرامرز پایور ، عباس خوشدل و .... ارکستر گلها ، ارکستر رادیو و تلویزیون ملی ایران ، ارکستر سماعی و ..... را هم شامل می شود که خود نیز اجراهای بسیار خوب و زیبایی در تعدادی از آنها داشته ای و لابد گروه های عارف و شیدا چون بعدها آثارشان شامل چاوش های 11 گانه شد و تابع حرکت مذهبی ، چپی ، چریکی مردم در سال 57 شدند بدون توجه به اینکه بنیادشان در سالهای 53 و 54 با حمایت رژیم پهلوی در ایجاد مرکز حفظ و اشاعه وابسته به رادیو و تلویزیون شاهنشاهی گذاشته شد....) 8- چه نغمه های شاه پسندانه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! ( حتماً تمام آثار پیش از انقلاب که در پیوند با گروه های انقلابی 57 نبودند ..........) 9- سالهای اختناق چه سالهایی را شامل می شود ؟ و البته اختناق آن سالها را کلاً مشخص کن 10 - قطعه حصار را برای زندانیان سیاسی ( انبوه چریک های فدایی ؟ مجاهدین خلق ؟ مذهبیون بنیادگرا ؟ یا سکولارهای دموکرات و اصلاح طلب مخالف با رژیم ایدئولوژیک بعدی ؟) ساخته ای اما مزورّانه یا ببخشید از روی فراموشی و یا بی خبری نمی گویی در برنامه هنری ارزشمند گلچین هفته به شماره 115 همراه با توضیحات مفصل گوینده برنامه در سال 56 یا 57 از رادیوی ضد هنری و ضد مردمی نظام اختناق و محصور شاهنشاهی پخش شد و ..........
راستی آقای علیزاده که دوره خفقان رژیم شاه آن همه زجر و بدبختی شما و همه مردم و همه هنرمندان دیدید راستی 30 تیر 1358 که ولی فقیه اول ( حضرت آیت الله العظمی نایب الامام ، امام سید روح الله الموسوی خمینی رحمه الله علیه) در جمع کارکنان رادیو دریا موسیقی را مخدر ، بیهوده و گمراه کننده خواند که یعنی شمای موسیقیدان یا قاچاقچی و یا معتاد تشریف داری چه کردی و چه واکنشی نشان دادی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه قطعه ای خلق کردی ؟ و در اواسط دهه 70 ولی فقیه دوم ( حضرت آیت الله العظمی نایب الامام ، امام سید علی حسینی خامنه ای مدظله العالی ) در جمع هیئت دولت اصلاحات خاتمی تدریس موسیقی را در دانشگاه کاری خلاف مذاق و شئون اسلامی دانست شما که داخل تشریف داری و فضا هم دموکراتیک وبه دور از خفقان و حصار و شکنجه های شاه است چه حرکتی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
خود کرده را تدبیر نیست .... نمونه ای از نتایج حرکت های مردمی شما در پس از سالهای سیاه رژیم پادشاهی پهلوی (http://art-ghadimiha.blogspot.com/2014/08/blog-post_451.html ،http://art-ghadimiha.blogspot.com/2014/08/blog-post_24.html ،http://www.chn.ir/NSite/FullStory/News/… http://www.andishehha.com/…/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4%…- ،http://musiceiranian.ir/60318-alizadeh-81.html)

جالب است که شما و رفقایت هنوز از مردم مردم کردن عوامفریبانه دست بر نمی دارید. آقای علیزاده عزیز اگر رنسانس حکومت پهلوی نبود و آن همه امکانات (ذکر شده در بالا) به شما و امثال شما نمی داد ( تازه در مقایسه با این دوره و این همه پیشرفت های تکنولوژی و رسانه های دیداری و شنیداری نظام شاه فقط یک رادیو و یک کانال سراسری تلویزیونی داشت الان که از زمین و آسمان تکنولوژی می بارد) از تحریم بیش از هزار ساله موسیقی توسط مذهبیون و مرتجعین راه به جایی نمی بردید. بازهم بگویید مردم و بازهم بگویید اختناق و حصار شاه .......

لینک گلچین هفته 115 و قطعه حصار اثر حسین علیزاده https://www.youtube.com/watch?v=CvUMZgqJ9Ls
خمینی و موسیقی
http://farsi.rouhollah.ir/library/sahifeh?volume=9&tid=56
خامنه ای و موسیقی 
https://www.youtube.com/watch?v=wpYVMpw4Y6c
شاه و موسیقی : کتاب خاطراتی از هنرمندان اثر پرویز خطیبی چاپ شده در جمهوری اسلامی به سال 1380 توسط انتشارات معین صفحات 437 الی 477







نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد